STILLINGSOPSLAG: Projektmedarbejder i løntilskud

Job-Search

Vil du være med til at formulere og søge penge til et stort nyt initiativ i LGBT Danmark?

LGBT Danmark kæmper for et mere inkluderende samfund for LGBTI personer og ønsker at søsætte et stort projekt, der har til formål at øge LGBT kompetencen på henholdsvis arbejdsmarkedet og i de professioner, hvor mennesker arbejder med mennesker. Vi ønsker at nytænke mangfoldighedspolitikken i Danmark og der skal bl.a. udvikles metoder og undervisningstilbud rettet mod sundheds-, pleje- og uddannelsessektoren, samt opdyrkes samarbejdsflader med centrale parter og organisationer i forhold til arbejdsmarkedet generelt.

Vi har brug for en person, der kan være med til at formulere projektet, initiere relations opbygning med relevante interessenter og søge midler til udførelsen af det. Der er stor sandsynlighed for at løntilskudsstillingen kan fortsætte over i en reel projektansættelse.

Vi forventer at du:

  • har kendskab til og viden om LGBT personers livsvilkår
  • er kreativ og idérig og formår at omsætte dette til skrift
  • er en god kommunikator i både skrift og tale
  • er i stand til at arbejde sammen med andre i teamwork
  • er struktureret og forstår at planlægge og prioritere opgaverne
  • formår at arbejde selvstændigt og ansvarligt
  • er udadvendt, initiativrig og har gå-på-mod

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med fundraising, at skrive projektansøgninger og projektarbejde generelt.

Du vil komme til at sidde sammen med to personer, der arbejder i den internationale afdeling, og som har erfaring med fundraising og projektformulering. Stillingen er en fuldtidsstilling og arbejdsstedet er foreningens lokaler i Nygade 7 i København.

Om LGBT Danmark: LGBT Danmark er en medlemsorganisation, der arbejder for at fremme LGBTI-personers politiske, sociale, kulturelle og arbejdsmarkedsmæssige ligestilling såvel nationalt som internationalt.

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte projektleder Susanne Branner Jespersen på 27452773 eller mail susanne@lgbt.dk.

Ansøgningen med CV bedes sendt senest den 5. februar 2016 til job@lgbt.dk. Ansøgningen mærkes ”Projektmedarbejder i løntilskudsstilling”.