SeniorForum: Temaet er Bi+

Hvornår:
12/11/2020 kl. 14:00 – 16:00
2020-11-12T14:00:00+01:00
2020-11-12T16:00:00+01:00
Hvor:
LGBT+ Danmark
Vestergade 18E
1456 Kbh. K
Pris:
Gratis

I mange år var foreningen (tidligere LBL – nuværende LGBT+ Danmark) kun for homoseksuelle – altså lesbiske og bøsser. Men i 2002 var der et flertal, som bød biseksuelle inden for. Og i 2004 blev Bigruppen en del af foreningen.

I tidens løb har biseksuelle og biromantiske været set på som utro, som dem der ikke kunne få nok, som forrædere, eller bare på vej til at blive homoseksuelle – og mange andre negative etiketter på en gruppe, som vi i dag véd udgør ca. halvdelen af de organiserede LGBT+ folk internationalt.

Vivi Jelstrup har beskæftiget sig med LGBT+ spørgsmål i mange år. Først i Lesbisk Bevægelse og på Kvindehøjskolen, senere – efter en lang pause – i LGBT+ Danmark. En bog er det også blevet til: ”Bi”, som udkom i 2019.

Med udgangspunkt i egne erfaringer og beretninger fra andre fortæller Vivi om en tilværelse som biseksuel.

SeniorForum afholdes i LGBT+ Danmark, Vestergade 18 E, 4., København K (indgangen findes inde i gården).

SeniorForum er et åbent tilbud til alle LGBT+ personer. Deltagelse kræver hverken tilmelding eller medlemskab af LGBT+ Danmark.

Kommende arrangementer i SeniorForum:

Torsdag den 12. november: Vivi Jelstrup om Bi

Torsdag den 10. december: Julehygge

Tilgængelighed: Der er adgang til vores lokaler via trappelift og rummelig elevator. Der er niveaufri adgang til eller ramper til alle rum. Der er handicaptoilet (uden lift) og mulighed for at trække sig tilbage for ro i tilstødende lokaler.

Forholdsregler i forhold til Covid-19: Vi følger myndighedernes retningslinjer og opfordrer deltagere til at holde forsvarlig afstand på én meter, samt at undgå håndtryk og anden fysisk kontakt. Der vil være både håndsprit og håndvask tilgængelig. Er man syg og/eller udviser symptomer, bedes man blive hjemme. Nye restriktioner betyder at der højst må være 10 deltagere.

Med venlig hilsen, Seniorudvalget i LGBT+ Danmark