Frivillige juridiske rådgivere søges

Frivillige juridiske rådgivere søges til LGBT-rådgivningen i København

Er du en lyttende person, som gerne hører på andres udfordringer og kan være med til at stille de rette spørgsmål? Har du juridiske kompetencer? Så kunne det måske være noget for dig at blive juridisk rådgiver hos os!

Vi søger rådgivere af et hvilket som helst køn. Vi forestiller os, at du enten er i slutningen af dine studier eller færdiguddannet. Vi får især mange spørgsmål inden for det familieretlige og udlændingeretlige område, så det vil være en fordel, hvis du har kendskab til eller interesse for disse områder. Aktuelt har vi særligt brug for rådgivere med kendskab til udlændingeret.

LGBT-rådgivningen har åbent torsdage kl. 18-20, hvor vi rådgiver pr. mail, telefon og ved personligt fremmøde. Vi bruger bl.a. vores erfaringer fra lgbt++miljøet som baggrund for vores arbejde. Juridiske rådgivere har typisk 1-2 vagter pr. måned – eventuelt mere i oplæringsperioden. Den første torsdag i måneden kl. 17 er der fællesmøde, hvor det forventes, at alle rådgivere er til stede. Vi vil klæde dig godt på til opgaven i det daglige, og vi mødes desuden alle til en uddannelsesdag hvert halve år.
Rådgivningen er en del af LGBT Danmark og ligger centralt på Strøget i København. Vi er 16 rådgivere i alle aldre, heraf 3 jurister. Vi har et hyggeligt og spændende samarbejde om at håndtere de mange forskellige henvendelser.

Se mere på rådgivningens side.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Emil Jelstrup på 3095 5013 eller emil@lgbt.dk.
Tror du, det er noget for dig, så send snarest en ansøgning til raadgivningen@lgbt.dk med din motivation for at søge.