Kvinde, der overvejer hjemmeinsemination, søges…

Vi er to journaliststuderende ved Syddansk Universitet i Odense, som er ved at producere en 30 minutters tv-dokumentar om sæddonerindustrien – særligt med fokus på hjemmeinseminationer – og vi håber i den forbindelse, at finde hjælp her.

Vi vil med programmet gerne vise, hvordan en hjemmeinsemination foregår samt hvilke tanker og overvejelser, der ligger bag. Derfor søger vi en kvinde, som har planer om at inseminere sig selv og som vil være villig til at dele sine overvejelser og selve processen med os.

Det hele vil selvfølgelig blive lavet i en meget seriøs og sober tone, og vi vil ikke filme noget, der kan virke stødende. Men vi er interesserede i at komme tæt på, så seeren kan få et indblik i, hvordan hjemmeinseminationer fungerer, og hvorfor nogle mennesker vælger eller er nødsaget til at gå den vej.

Vi tænker, at I, i kraft af jeres netværk, måske kan hjælpe os med at finde sådan en case.

Vi er stadig tidligt i processen omkring programmet, og vi er derfor også på nuværende tidspunkt interesseret i at komme i kontakt med en sæddonor, som vil dele sine tanker med os samt en kvindelig single eller en familie, som er lykkedes med at blive gravid vha. hjemmeinsemination.

Passer en af beskrivelserne på dig, kunne du måske have lyst til at medvirke. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktinfo.

På forhånd mange tak!

Bedste hilsner

Jeppe og Anders

Kontakt:
Mail: jeppesig@gmail.com
Telefon: 31132844