Partnere til sene udspringere

Nyt – netværksmøde 28. juni 2018 19:30 i Lyngby. Skriv til mailadressen herunder for nærmere info.

Netværket “Partnere til sene udspringere” er et tilbud til dig, hvis ægtefælle eller partner/kæreste er sprunget ud som homo/biseksuel efter at have levet heteroseksuelt i mange år – og måske fået børn – sammen med dig.

Når vores ægtefælle/partner gennem mange år springer ud, melder sig hurtigt en masse overvældende spørgsmål; Hvorfor har jeg ikke set det komme? Har det noget med mig at gøre? Kan han/hun så bedre lide at være sammen med sit eget køn end mig? Samtidig kan du også opleve lettelse, befrielse og en følelse af at brikkerne falder på plads.

Vigtigst af alt er det, at du mærker, at du ikke er alene – der er masser støtte at hente ved at dele følelser og tanker med andre med samme udfordringer. I netværket taler vi om følelser, tanker, skyld, skam, seksualitet, om at gå fra hinanden, om at blive sammen, og om – og hvordan – vi fortæller vores børn og familien om vores nye situation..

Gruppen er endnu så ny, at en mødedato ikke er planlagt. Skriv til mig på ptsu@lgbt.dk. Vi kan mødes på tomandshånd, og når vi er mange nok (ca. 5-6 personer), så mødes vi som gruppe. Vi mødes om aftenen i Københavnsområdet – enten privat, på en cafe eller i lgbts lokaler, alt efter hvad der passer deltagerne bedst.

Glæder mig til at møde dig.
Hilsen Tone, kontaktperson i netværket