LGBT+ Rådgivningen i Aalborg

Rådgivningen i Aalborg er åbnet i foråret 2021, og vi er meget glade for nu at kunne give lokal støtte og vejledning til LGBT+ personer og deres nærtstående i Nordjylland. I vores åbningstid om mandagen kan du ringe eller skrive til os på chat, og det er også der, vi besvarer mails. Vi håber snart at åbne op for, at man også kan komme forbi til en personlig samtale.

Vi er et team på ni frivillige rådgivere med forskellige faglige baggrunde, erfaringer med og viden om LGBT+ området, som vi trækker på. Med vores lokale kendskab kan vi også vejlede om tilbud, netværk og aktiviteter i Nordjylland.

Vi holder til i hyggelige lokaler i foreningshuset K i Danmarksgade centralt i Aalborg, hvor vi ligesom flere andre rådgivningstilbud lejer os ind hos KFUM og KFUK.

RÅDGIVNINGEN I AALBORG

Danmarksgade 52, 9000 Aalborg
Tlf.: 33 13 19 48 (mandage kl. 16.30-18.30)
Chat (mandage kl. 16.30-18.30)
E-mail: raadgivningaalborg@lgbt.dk

Vil du besøge os?

Der er på nuværende tidspunkt ikke mulighed for personligt fremmøde på adressen pga. covid 19-restriktioner. Følg med på vores sociale medier og hjemmeside, hvor vi opdaterer om nye informationer ifm. covid-19-restriktionerne.

Når vi åbner for personligt fremmøde, har du mulighed for at komme ind og tale med en rådgiver. Det foregår i et hyggeligt og uforstyrret rum. Du/I er velkomne til at komme flere, hvis du f.eks. vil tage din partner eller forældre med.

Du behøver ikke bestille tid, men hvis du skriver eller ringer på forhånd og aftaler en tid, kan vi sikre, at der er en rådgiver klar til at tale med dig. Hvis der er ventetid, er du velkommen til at vente i et caféområde i huset.

Sådan finder du frem

Foreningshuset K i Danmarksgade 52 ligger midt i Aalborg ca. 5 minutters gang fra stationen, og flere busser stopper i nærheden.

Når du kommer ind i huset, skal du igennem et lille caféområde til ”Sofastuen”, hvor vi er klar til at tage imod dig. Der er et skilt på døren hvor der står, at LGBT+ Rådgivningen har åbent.