TRANSIT samtalegruppe søger deltagere

Samtalegruppen er for dig, som er mellem 15-25 år, og som har overvejelser omkring din kønsidentitet og/eller dit kønsudtryk, og hvordan du har det med dig selv og andre i forhold til dem. Det kan være, at du lige er begyndt at tænke over det eller har gjort det hele livet – uanset hvad, er gruppen et trygt sted, hvor du kan tale om de ting, du har brug for. Her kan du møde og tale med andre med lignende erfaringer – og være den du er. Du kan komme anonymt i gruppen, og du behøver kun at opgive det navn, du gerne vil kaldes, og din alder for at være med.

  • Måske føler du dig hverken som pige eller dreng, eller måske oplever du, at det føles forskelligt på forskellige tidspunkter.
  • Måske har du lyst til at forandre din krop, så den passer bedre til, hvordan du føler dig og/eller gerne vil opleve dig selv og ses af andre.
  • Måske overvejer du, om du er transkønnet eller ej, og hvad det kan indebære at være det.

Det kan være, at du synes, det er svært at tale med andre om disse ting, eller oplever, at de har svært ved at forstå, hvordan du har det, og se dig som du er. Eller måske har du nogle andre oplevelser af kønsidentitet og transkønnethed, som du har brug for at dele og tænke over på nye måder.

Dette og meget mere er der plads til at snakke om i TRANSIT-samtalegruppen. Vi har forskellige planlagte temaer, vi snakker om fra gang til gang, men det vigtigste er selvfølgelig det, som du og de andre i gruppen, synes I har brug for at snakke om. Gruppen bliver ledet af to unge, voksne gruppeledere, som har erfaringer med at være transkønnet, og som sørger for en tryg ramme om gruppen.

Det er gratis at deltage i en samtalegruppe. Vi mødes en gang om ugen i København i alt 8 gange, og møderne vil ligge kl. 18-20.30 mandag eller onsdag. Der vil være et let måltid og lidt at drikke. Du kan eventuelt få støtte til at få betalt din transport, og hvis du har brug for det, så skriv det, når du tilmelder dig, samt prisen på din rejse frem og tilbage til København K.

Samtalegrupper afholdes i to perioder: den første er fra midten af august til midten af oktober og den anden fra midten af oktober til midten af december 2017.

Hvordan tilmelder jeg mig – eller finder ud af, om det er noget for mig?

Send en mail med dit navn, din alder og et par ord om, hvorfor du gerne vil deltage i en TRANSIT samtalegruppe. Angiv om du enten kun kan deltage i den første eller den anden periode af 2017, eller om du ville kunne i begge perioder. Skriv også gerne hvis der er en ugedag, det ville passe bedst for dig at komme i gruppen.

Mailen sendes til TRANSITs projektleder Marie-Louise Holm: marie-louise@lgbt.dk – skriv venligst ”Samtalegruppe” i emnefeltet. Hvis du har spørgsmål om TRANSIT, er du også meget velkommen til at skrive og stille dem, inden du tilmelder dig.